Kvadrat invest

Prodaja stanova i apartmana na exkluzivnim lokacijama. Pronađite idealan stan za sebe i svoju porodicu

Kvadrat Invest, Novi Sad

O nama

Kvadrat Invest doo je kompanija koja se bavi ulaganjem u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata na području Bosne i Hercegovine i Republike Srbije. Sa sedištem u Banjaluci, kompanija Kvadrat Invest doo teži da se na domaćem tržištu, a i šire, pozicionira kao partner od apsolutnog poverenja u oblasti investicija i građevinskog inženjeringa.

Arhitektura i gradnja

Jass Team

Jass Team doo je strateški poslovni partner kompanije Kvadrat Invest doo. Osnovana 2008. kao uvoznik i veleprodavac ulaznih sigurnosnih vrata, kompanije svoj prodajni asortiman proširuje sa PVC stolarijom i segmentnim garažnim vratima renomiranih svetskih brendova i danas predstavlja jedan od glavnih snabdevača brojnim investitorima u Srbiji, sa dominantnim učešćem na tržištu Beograda i Novog Sada.

VAŠ POUZDAN
INVESTITOR

Negujući imidž pouzdanog i sigurnog investitora, misija naše kompanije je da se na tržištu izdvojimo po kvalitetu gradnje i transparentnom poslovanju. Na taj način ćemo obezbediti izgradnju nekretnina koje će zadovoljiti potrebe naših klijenata za stambenim i poslovnim prostorom vrhunskog kvaliteta i izuzetne funkcionalnosti na najatraktivnijim lokacijama.