Kontaktirajte nas

STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU ZA SVA VAŠA PITANJA

Kvadrat invest

Prodaja stanova i apartmana na exkluzivnim lokacijama. Pronađite idealan stan za sebe i svoju porodicu

Telefoni

+387 (0) 65 36 94 44
+381 (0) 66 66 11 145

Email

office@kvadratinvest.com

Kvadrat Invest doo, Novi Sad

Uzmite svoj stan na vreme

Korisnička podrška putem e-mail poruka je dostupna 0-24 sata. Slobodno nam se obratite porukom i očekujte brzi odgovor.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme.

Jass Team Novi Sad

Jass Team

Jass Team doo je strateški poslovni partner kompanije Kvadrat Invest doo. Osnovana 2008. kao uvoznik i veleprodavac ulaznih sigurnosnih vrata, kompanije svoj prodajni asortiman proširuje sa PVC stolarijom i segmentnim garažnim vratima renomiranih svetskih brendova i danas predstavlja jedan od glavnih snabdevača brojnim investitorima u Srbiji, sa dominantnim učešćem na tržištu Beograda i Novog Sada.

VAŠ POUZDAN
INVESTITOR

Negujući imidž pouzdanog i sigurnog investitora, misija naše kompanije je da se na tržištu izdvojimo po kvalitetu gradnje i transparentnom poslovanju. Na taj način ćemo obezbediti izgradnju nekretnina koje će zadovoljiti potrebe naših klijenata za stambenim i poslovnim prostorom vrhunskog kvaliteta i izuzetne funkcionalnosti na najatraktivnijim lokacijama.